• Dimenzija: 20x20cm
    • Filtracijski učinak: fina filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 170 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: sterilna filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 220 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: filtracija sa smanjenjem mikroorganizama
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 270 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 350 (čista 100% celuloza) Dimenzija: 40x40cm Filtracijski učinak: fina filtracija Minimalna narudžba 25 komada Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 450 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: filtracija za bistrenje
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 550 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: gruba filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    TEKUĆI KONCENTRIRANI GROŽĐANI MOŠT
    • Koncentrat grožđanog soka 65 BRIX
    • Pakiranje: 1 kg
    Detalji
  • CX VINSKA KISELINA

    5.00 14.90 
    • Vinska kiselina za prehrambenu industriju.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • L – ASKORBINSKA KISELINA

    1.50 13.46 
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • CX JABUČNA KISELINA

    5.30 8.50 
    JABUČNA KISELINA Čista jabučna kiselina za prehrambenu industriju. UPOTREBA: Jabučna kiselina L je najrasprostanjenija kiselina u biljnom svijetu, zajedno sa vinskom i mliječnom kiselinom dozvoljena je kao sredstvo za dokiseljavanje u vinifikaciji prema zakonu na snazi. Za upotrebu u enološke svrhe. SASTAV:  E296 u prahu DOZIRANJE:
    • Do 150 g/h za mošt
    • Do 250 g/hl za vino
    (Pridržavati se zakonskih ograničenja na snazi) NAČIN UPOTREBE: Jabučna kiselinu L lako je topiva, i može se dodati direktno u vino bez potrebe toplenja u vodi.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • CX METAVINSKA KISELINA

    2.70 18.80 
    • Čista metavinska kiselina za prehrambenu industriju.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • CX LIMUNSKA KISELINA (EU)

    3.50 6.00 
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Rasprodano
    Uravnoteženi proizvod sa antioksidativnim djelovanjem Sastav Kalijmetabisulfit (E 224) 65%, L-askorbinska kiselina (E 300) 35%. Karakteristike FLAVOUR SAVE je uravnoteženi složeni proizvod koji omogućuje da se očuvaju nepromjenjene specifične arome grožđa i da se spriječi oksidacija obojenih i aromatičnih tvari u moštu, vočnim sokovima i vinu. Askorbinska kiselina i sumpordioksid koje sadrži FLAVOUR SAVE doprinose reguliranju pH vrijednosti vina time što osiguravaju trajnu reduktivnu sredinu. Proizvod je u obliku finog praha bijele boje ,formuliran tako da zadržava nepromjenjene karakteristike s vremenom. Primjena FLAVOUR SAVE ima efikasno antioksidativno djelovanje i osigurava očuvanje tipičnih aroma grožđa. Istovremno djelovanje sastavnih elemenata ovog proizvoda omogućuje postizanje sljedećih ciljeva: - očuvanje nepromjenjenih tipičnih aroma grožđa, - smanjenje redoks potencijala, - zaštita od promjena prouzrokovanih djelovanje mikroflore. Kod vina se koristi za preventivno tretiranje u prisustvu fenola podložnih oksidaciji. Kada se dodaje vinu FLAVOUR SAVE omogućuje bolje čuvanje proizvoda u vremenu zahvaljujući tome što osigurava postizanje oksido-reduktivne ravnoteže, idealne za očuvanje aroma, svježine, voćnih aroma i tipičnosti proizvoda. Pri upotrebi FLAVOUR SAVE-a treba se pridržavati zakonskih propisa. Upotreba Dodati FLAVOUR SAVE direktno u proizvod ili rastopiti potrebnu količinu preparata u jednom djelu vina kojeg treba tretirati u odnosu 1:10 izbjegavajući u najvećoj mogućoj mjeri dodir sa kisikom, a zatim dodati masu uz dobro mješanje. Kao sredstvo za stabilizaciju vina FLAVOUR SAVE treba dodavati vinu neposredno prije flaširanja. Doziranje Od 10 do 20 g/hl. Upozorenje: 10 g/hl FLAVOUR SAVE-a povećava sadržaj sumpordioksida za 40 mg/l i sadržaj L-askorbinske kiseline za oko 7 mg/l (granična vrjednost za upotrebu suglasno zakonskoj normativi EU iznosi 150 mg/l). U slučaju voćnih sokova i drugih proizvoda treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mestu. Pažljivo zatvoriti proizvod nakon upotrebe kako bi se izbjeglo smanjenje sumpordioksida. Kategorija opasnosti Xi – IRITIRAJUĆI.
    Detalji
    • CX ANTIBRET je bistrilo koji ima učinak smanjenja populacije neželjenih mikroorganizama (Brettanomyces) te, ima visoku snagu na stabiliziranje fenolnih tvari.
    • Doza primijene: 5 – 10 g/hl
    • Pakiranje: 500g
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Fermivin MT48  

    Crvena vina cvijetno voćnih aroma začinskih nota.

    Vino voćnih aroma crvenog voća (šljiva) i cvijetnih aroma zaokruženo sa začinskim notama.

    Kvasac koji pospješuje značajnu proizvodnju glicerina.

    Pogodan za sorte: Teran, Refošk, Syrah, Merlot, Primitivo, Crljenak, Plavac mali, Dingač, Babić, Dobričić, Trnjak, Barbera, Vranac

    Temperatura fermentacije: 20º - 30ºC

    Tolerancija na alkohol: do 15%vol.

    Doza primijene: 20 - 25 g/hl

    Pakiranje: 100 g, 500g

    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Rasprodano
    Fermivin A33  Crvena kompleksna vina sa izraženom strukturom (Teran,Cabernet Sauvignon) Aromatska ravnoteža voćnih aroma, čokolade uz povećanje sadržaja polifenola. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Babić, Trnjak, Crljenak, Dingač, Plavac mali, Sangiovese, Temperatura fermentacije: 22º - 30ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/ha Pakiranje: 100 g, 500g
    Detalji
  • Fermivin PF6   Voćna i elegantna crvena vina (Pinot crni) Vino izraženih voćnih aroma, nježnih začinskih nota i mekanih tanina. Kvasac pogoduje visokoj proizvodnji polisaharida i oslobađanje aromatskih spojeva C13. Pogodan za sorte: Pinot Noir, Borgonja, Frankovka, Gamay, Portugizac, Cabernet Franc Temperatura fermentacije: 12º - 24ºC Tolerancija na alkohol: do 14%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Fermivin E 73   Crvena sviježa voćna vina. Kvasac pogodan za niske temperature fermentacije koji pospješuje značajnu proizvodnju estera. Aromatskih karakteristika svježeg bobičastog i koštuničavog voća. Pogodan za sorte: Cabernet Franc, Pinot Noir, Refošk, Borgonja, Frankovka, Gamay, Syrah, Zinfandel, Zweigelt, Vranac, Hrvatica, Plavina Temperatura fermentacije: 10º - 28ºC Tolerancija na alkohol: 15%vol. Doza: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Fermivin VR5 Vrhunska crvena odležana vina. Pospješuje visoku ekstrakciju polifenola i pogoduje stabilizaciji boje. Vino voćnih aroma crvenog voća sa višom strukturom. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Plavac mali, Merlot, Syrah, Borgonja, Frankovka, Gamay, Blatina, Temperatura fermentacije: 18º - 32ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Fermivin XL   Voćna i mekana crvena i rose vina. Izražava ravnotežu aroma crvenog voća na crvenim vinima i bobičastog voća na rose vinima. Dobro apsorbira tvrde tanine te smanjuje taničnost vina. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Merlot, Teran, Crljenak, Dingač, Plavac mali, Dobrinčić, Refošk, Grenache, Blatina, Zinfandel, Zweigelt Temperatura fermentacije: 20º - 30ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/ha Pakiranje: 100g, 500g
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Fermivin 7013   Izražava tipičnost sorte na crvenim vinima i idealan za bazu destilata. Pogodan za vina od voća. Temperatura fermentacije: 14º - 35ºC Tolerancija na alkohol: do 14,5%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100g, 500g  
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Premium® Tostato SG

    10.78 41.31 
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • TI PREMIUM® SG

    15.00 111.31 
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • BAYANUS PC Selekcioniranii kvasac za primjenu u enologiji sa visokim postotkom aktivnih stanica (minimum 20 milijadi po gramu proizvoda). Karakteristike BAYANUS PC je soj Saccharomyces bayanus posebno otporan na nepovoljne uvijete kao što su alkohol, sumpordioksid, pH vrijednosti i niske temperature. U slučaju naknadnih fermentacija (refermentacija), u proizvodnji pjenušavih i šampanjskih vina BAYANUS PC pokazuje najbolja svoja svojstva, dajući proizvodu svježinu i finoću. Primjena Zbog svojih svojstava BAYANUS PC se preporučuje za proizvodnju pjenušavih i šampanjskih vina, a pored toga posebno za vina kod kojih je došlo do zastoja fermentacije. Pri upotrebi BAYANUS PC-a stvaranje pjene je uredno i konstantno sve do potpune razgradnje šećera. Osim toga, također može biti interesantna njegova primjena u primarnoj fermentaciji bijelih, roze i crnih vina kada se žele dovesti do posebnog izražaja aromatična svojstva proizvoda. Uputstva za upotrebu Otopiti potrebnu količinu kvasca u deset djelova mlake vode (40°C) koja sadrži 5-10% šećera. Nakon pola sata postepeno dodati jednaku količinu mošta (preporučuje se izbjegavanje naglih smanjenja temperature). Ostaviti kvasac da se razmnožava: otopina mora uvijek sadržati minimum 5% šećera; također se preporučuje primjena amonijakovih soli (30 g/hL) i tiamina (60 mg/hL). Pripremljeni (rehidrirani) kvasac se nalazi u fazi aktivne fermentacije, pa se stoga može dodati masi koja treba fermentirati. Doziranje 10-20 g/hl za fermentaciju mošta od bijelog grožđa; 10-25 g/hl za vinifikaciju crnih vina; 30-50 g/hl u slučaju zastoja fermentacije; 15-30 g/hl u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije). Pakiranje Proizvod je pakiran pod vakuumom u višeslojne vrećice od 100 g i 500 g. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja. Kategorija opasnosti Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Rapidase Revelation Aroma Enzim za brzo i učinkovitu ekstrakciju sortnih aroma grožđa. Rapidase Revelation Aroma omogućuje bolje oslobađanje aromatičnih prekursora sadržanih u crnom i bijelom grožđu, za dobivanje vina s intenzivnim sortnim aromama i složenom strukturom. Enzim za ekstrakcija tipičnih aromatskih perkursora sorte za dobivanje kompleksnog i intenzivnog bouquet u bijelom i crnom vinu. Doza primijene u maceraciji:
    • 2 g na 100 kg bijelog mošta/masulja
    • 3 g na 100 kg crnog mošta/masulja
    Doza primijene kod vinifikacije vina za dodatan izražaj sortnih aroma:
    • 1 g/hl za bijela vina iznad 12 °C
    • 1,5 g/hl za bijela vina ispod 12 °C
    • 2 g/hl za crvena vina iznad 12 °C
    • 2,5 g/hl za crvena vina ispod 12 °C
    Upotreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi u maceraciji. Enzim je aktivan na temperaturi od 10 °C do 40 °C.  
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • RAPIDASE® BATONNAGE Enzim koji omogućava dobijanje punijih i uravnoteženih vina na odležavanju. Enzim za afinaciju koji rano oslobađa molekule koje daju mekoću vinu. Rapidase® Batonnage je mikrogranularni pektolitički ß-glukanazni enzimatski pripravak koji poboljšava oslobađanje manoproteina i drugih korisnih koloida sadržanih u stanicama kvasaca, prirodno prisutnih u plemenitom talogu vina. Tim procesom omogućuje se dobivanje vina okusa punoće tijela i ravnoteže aroma. Doza primijene:
    • 2 g/hl na bijelom vinu u batonnage-u, minimalnim mješanjem taloga jednom dnevno 30 dana
    • 2,5 g/hl na crvenom vinu u batonnage-u, minimalnim mješanjem taloga jednom dnevno 30 dana
    • Značajno se povećava efekt batonnage-a dodavanjem stijenki kvasaca 10 - 20 g/hl Extraferm®
    Upotreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi. Enzim je aktivan na temperaturi od 10 °C do 55 °C. Pakiranje: 100g
    Dodaj u košaricu Detalji
  • RAPIDASE® EXTRA COLOR  Enzim za ekstrakcija boje i polifenola u maceraciji. Doza primjene: 2 - 3g na 100kg grožđa. Pakiranje: 100g
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • RAPIDASE® EXTRA FRUIT Za brzu ekstrakcija aromatskih perkursora iz crnog grožđa. Rapidase® Extra Fruit omogućuje ciljano ekstrakciju voćnih aromatičnih prekursora iz pokožice crnog grožđa, omogućuje i smanjenje trajanja i temperature same maceracije, kojom se sprečavaju oksidativni spojevi u dugim maceracijama sa mješanjem klobuka. Doza primijene:
    • 2 g na 100 kg grožđa u maceraciji
    • 2,5 g na 100 kg grožđa za kratke maceracije do 3 dana
    • 3 g na 100 kg grožđa za maceracije na niskoj temeraturi od 8 °C do 12 °C
    Uoptreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi u maceraciji. Pakiranje: 100g
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Rasprodano
    RAPIDASE® CLEAR Brzo i efikasno bistrenje mošta. Doza primijene: 1 - 4 g/hl Upotreba: Dodati u mošt nakon prešanja radi bržeg i učinkovitog bistrenja. Otopiti 1:10 sa vodom, dobro promiješati, te dodati moštu.
    Detalji
  • RAPIDASE® EXPRESSION AROM  Enzim koji brzo i efikasno izvlaći arome iz pokožice bobice grožđa kod bijelih sorti. Rapidase® Expression Aroma dopušta ciljanu ekstrakciju aromatskih prekursora, poput tiola, terpena i norizoprenoida, sadržanih u pokožici bobice grožđa bez istodobnog ekstrahiranja neželjenih spojeva, poput polifenola. Doza primijene:
    • 3 g na 100 kg za temperaturu između 8 ° C i 10 ° C za najviše 3 sata maceracije
    • 2,5 g na 100 kg za maceraciju od 3 do 6 sati na temperaturi iznad 10 ° C
    • 2 g na 100 kg za maceraciju na temperaturi iznad 10 ° C tijekom 6 sati
    Uoptreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi u maceraciji. Enzim je aktivan na temperaturi od 8 °C do 45 °C.  
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • V ACTIV Hrana za kvasce Sastav
    • amonij-sulfat 55%
    • dvobazni amonij-fosfat 33%
    • filtracijsko sredstvo 11,8%,
    • tiamina 0,2%.
    Karakteristike Kompleksna formulacija koja sadrži dušik u obliku koji se lako asimilira (amonijski), fosfate i vitamin B1 (tiamin). Odnos između pojedinih komponenata je približno izračunat za postizanje optimalnih efekata na razvoj kvasaca. Tiamin prisutan u V ACTIV-u, kao faktor od primarnog značaja za rast i fermentacioni metabolizam kvasca, stvara odlične uvijete za razvoj blastomicetne flore, inducirajući kvasac na stvaranje ograničenih količina acetalaldehida i ketokiselina, zbog čega se u vinu održava veća frakcija aktivnog molekularnog sumpordioksida. Primjena V ACTIV je namjenjen primjeni kod mošta u fermentaciji gdje stvara uvijete povoljne za razvoj i razmnožavanje kvasaca, zahvaljujući tomu izbjegavaju se problematične fermentacije kakve mogu prouzrokovati nedostatke u sastavu i ugroziti kvalitet proizvoda. Amonijski dušik, koji predstavlja izvor dušika koji kvasac najlakše asimilira, tiamin i fosfati omogućuju korigiranje eventualnog nedostatka hranljivih materija u moštu koji može biti rezultat utjecaja faktora sredine (zemljišta), primjenjenih tehnoloških postupaka (isuviše intenzivno bistrenje) ili karakteristika sorte. V ACTIV se stoga posebno preporučuje za procese fermentacije mošta bistrenog primjenom postupaka bistrenja ili filtracije na kontroliranim temperaturama. Primjena V ACTIV-a se također preporučuje u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije) i zastoja fermentacije. Ustvari u takvim slučajevima razvoj kvasaca sprečavaju nepovoljni faktori, kao što su alkohol, sumpordioksid, nedostatak hranjivih tvari, prisustvo toksičnih tvari. Upotreba Pri upotrebi V ACTIV-a treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Otopiti V ACTIV u maloj količini vode,a zatim ga dodati proizvodu koji treba da fermentira. Doziranje Od 10 do 30 g/hl za mošt; od 10 do 20 g/hl u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije) i zastoja fermentacije. NAPOMENA: Količina od 30 g/hl V ACTIV-a znači dodavanje 60 mg/hl tiamina i 36 g/hl amonijskih soli (sulfata i fosfata). Pakiranje: 50g, 100g, 1kg Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja. Kategorija opasnosti Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr
    • Napon: 220V
    • Snaga: 650W
    • Težina: 35kg
    • Dimenzije: 48x35x65 cm
    • Radna temp.: 90ºC
    • Kapacitet spremnika: 2.5 kg
    • Veličina boca: 0.75l - 5l, promjera min.70mm do max.140mm
    • Sa ventilatorom za hlađenje voska na boci
     
    Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr  
    • Napon: 220V
    • Snaga: 200W
    • Radna temp.: 90ºC-100ºC
    • Kapacitet spremnika voska: 1.5kg
    • Ručna aplikacija gumenog voska na bocu (sa uranjanjem boce u spremnik aparata).
    Detalji
    • Točka taljenja je cca.80°C
    • Idealna radna temperatura 85°C do 95°C
    • Lako se skida i ne mrvi se.
    • Pakiranje: 1 kg
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • KAPICE PVC ZA BOCE

    0.03 6.00 
    Cijena je iskazana za jednu kapicu, a minimalna narudžba je 100 komada.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  •  
    • Volumen: 5 litara
    • Visina: 532 mm
    • Širina gornja: 145 mm
    • Širina pri dnu:142 mm
    • grlo unutarnje: 25 mm
    • grlo vanjsko: 46 mm
    • Težina: 3 kg
     
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    • Volumen: 3 litre
    • Visina: 456 mm
    • Širina gornja: 120 mm
    • Širina pri dnu: 119 mm
    • grlo unutarnje: 22 mm
    • grlo vanjsko: 43 mm
    • Težina: 3 kg
     
    Detalji
  • Rasprodano
    Cijena je iskazana za jedan čep, minimalna narudžba je 100 komada.

    Sugherificio LTS je osnovan 1976. godine, a nalazi se u području  Franciacorta, strateško područje za sektor vina u Italiji.

    Tvrtka se specijalizirala za proizvodnju prirodnih pluto čepova, kako za vino tako i za segment pjenušaca.Zbog stalne kontrole svih faza proizvodnje, od uvoza sirovina do prodaje, L.T.S. je 2003. godine dodijeljen od strane. Europske komisije za pluto, certifikat za kvalitetu.  Snaga tvrtke leži u pažljivom odabiru sirovina; iz tog razloga, nakon nekoliko studija na terenu L.T.S. je odabrao Španjolsku i Portugal kao pordučja gdje se proizvodi najkvalitetnija sirovina za pluto čepove.

      Pogledaj pdf
    Detalji
  • Cijena je iskazana za jedan čep, minimalna narudžba je 100 komada.

    Sugherificio LTS je osnovan 1976. godine, a nalazi se u području  Franciacorta, strateško područje za sektor vina u Italiji.

    Tvrtka se specijalizirala za proizvodnju prirodnih pluto čepova, kako za vino tako i za segment pjenušaca. Zbog stalne kontrole svih faza proizvodnje, od uvoza sirovina do prodaje, L.T.S. je 2003. godine dodijeljen od strane. Europske komisije za pluto, certifikat za kvalitetu. Snaga tvrtke leži u pažljivom odabiru sirovina; iz tog razloga, nakon nekoliko studija na terenu L.T.S. je odabrao. Španjolsku i Portugal kao pordučja gdje se proizvodi najkvalitetnija sirovina za pluto čepove.

    Pogledaj pdf
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Cijena je iskazana za jedan čep, minimalna narudžba je 100 komada.
    Dodaj u košaricu Detalji
    • Unutarnji promijer: 80 mm
    • Vanjski promijer: 94 mm
    • Cijena po metru.
    • FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock
    • Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.
    • Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.
    • Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.

    • Unutarnji promijer: 60 mm
    • Vanjski promijer: 70,6 mm
    • Cijena po metru.
    • Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
     
    Dodaj u košaricu Detalji
  • FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock. Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Unutarnji promijer: 50 mm
    • Vanjski promijer: 59,6 mm
    • Cijena po metru.
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    • Unutarnji promijer: 40 mm
    • Vanjski promijer: 49 mm
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Detalji
  • Akcija!

    Vrečica C bag in box 20L VITOP

    Original price was: 1.65 €.Current price is: 1.35 €.
    Vrečica C sa CENTRALNO postavljenom pipom VITOP za bag in box

    Proizvedene su od višeslojnog filma polietilena, a vanjski sloj je metalizirani laminat.Praktične su i pogodne za brzo pakiranje i punjenje tekućih prehrambenih proizvoda.Efikasneo spriječavaju oksidaciju, prodor vlage i svijetlosti u proizvod te tako održavaju kvalitetu proizvoda.Odgovaraju svim međunarodnim standardima i normama namijenjenim za pakiranje prehrambenih proizvoda.

    • Volumen: 20 litara
    • Dužina: 630mm
    • Širina: 510mm
    • Pozicija pipe od bočnog ruba vrečice: 255mm
    • Pozicija pipe od donjeg ruba vrečice: 50mm
    • Skladištiti u prozračnoj i čistoj prostoriji, najmanje jedan metar od jakog izvora topline (peć, radijator,...), dalje od direktnog zračenja sunca.
    • Temperatura skladišnog prostora od 5 - 25ºC i vlage ispod 80%.
     
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    Akcija!

    Vrečica C bag in box 5L VITOP

    Original price was: 0.98 €.Current price is: 0.78 €.
    Vrečica C sa CENTRALNO postavljenom pipom VITOP za bag in box

    Proizvedene su od višeslojnog filma polietilena, a vanjski sloj je metalizirani laminat.Praktične su i pogodne za brzo pakiranje i punjenje tekućih prehrambenih proizvoda.Efikasneo spriječavaju oksidaciju, prodor vlage i svijetlosti u proizvod te tako održavaju kvalitetu proizvoda.Odgovaraju svim međunarodnim standardima i normama namijenjenim za pakiranje prehrambenih proizvoda.

    • Volumen: 5 litara
    • Dužina: 375mm
    • Širina: 245mm
    • Pozicija pipe od bočnog ruba vrečice: 157mm
    • Pozicija pipe od donjeg ruba vrečice: 50mm
    • Skladištiti u prozračnoj i čistoj prostoriji, najmanje jedan metar od jakog izvora topline (peć, radijator,...), dalje od direktnog zračenja sunca.
    • Temperatura skladišnog prostora od 5 - 25ºC i vlage ispod 80%.
    Detalji
  • Vrečica B sa BOČNO postavljenom pipom VITOP za bag in box

    Proizvedene su od višeslojnog filma polietilena, a vanjski sloj je metalizirani laminat.Praktične su i pogodne za brzo pakiranje i punjenje tekućih prehrambenih proizvoda.Efikasneo spriječavaju oksidaciju, prodor vlage i svijetlosti u proizvod te tako održavaju kvalitetu proizvoda.Odgovaraju svim međunarodnim standardima i normama namijenjenim za pakiranje prehrambenih proizvoda.

    • Volumen: 3 litre
    • Dužina: 315mm
    • Širina: 245mm
    • Pozicija pipe od bočnog ruba vrečice: 75mm
    • Pozicija pipe od donjeg ruba vrečice: 75mm
    • Skladištiti u prozračnoj i čistoj prostoriji, najmanje jedan metar od jakog izvora topline (peć, radijator,...), dalje od direktnog zračenja sunca.
    • Temperatura skladišnog prostora od 5 - 25ºC i vlage ispod 80%.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Polikarbonatna (Tritan™) čaša idealna za profesionalnu degustaciju vina. Namijenjena za degustacije na otvorenom (plaže, bazeni, vrtovi). Čaša je iznimono čistih linija i vjerno odaje dojam stakla. Takav izgled omogučava tehnika puhanja kojim se dobiva tanka stijenka plastične čaše te, čvrstoća i ugodan osijećaj pri dodiru.
    • Volumen: 470 ml
    • Visina: 215 mm
    • Širina: 89 mm
    • Boja: PROZIRNA
    • Materijal: polikarbonat (Tritan™)
    • Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
    • Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6  čaša
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Go Go kristalna čaša za extra dijevičanska maslinova ulja Kristalna čaša proizvedena tehnikom upuhavanja tzv. Pull-steam tehnologijom. Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja. Idealna je za degustaciji extra dijevičanskih maslinovih ulja i uživanju u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama. Izdvaja se po donjem dijelu čaše koji je udubljen volumena od 40 ml i predstavlja dozu uzorka za degustaciju.
    • Volumen: 320 ml
    • Visina: 87 mm
    • Širina: 90 mm
    • Boja: prozirna
    • Materijal: kristalno staklo
    • Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
    • Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6  čaša
    Dodaj u košaricu Detalji
  • ITALESS Bora Large Staklena čaša za vino proizvedena tehnikom upuhavanja tzv. Pull-steam tehnologijom. Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja. Idealna je za degustaciji vrhunskih vina i uživanju u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama.   Volumen: 500 ml Visina: 223 mm Širina: 89 mm Boja: prozirna Materijal: staklo Pakiranje: 6 kom
    • Boja: prozirna
    • Materijal: staklo
    • Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
    • Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6  čaša
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Staklena čaša ITALESSE BORA MEDIUM za vino proizvedena tehnikom upuhavanja tzv. Pull-steam tehnologijom.Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja.Idealna je za degustaciji vrhunskih vina i uživanju u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama.
    • Volumen: 390 ml
    • Visina: 210 mm
    • Širina: 84 mm
    • Boja: prozirna
    • Materijal: staklo
    • Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
    • Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6  čaša
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Pogodna za punjenje BAG –a od 3 -5- 10 -20 litara sa tekućinama maksimalne viskoznosti od 300cps (centipois). Punilica im multifunkcijski display , KIT za pranje sa vanjskom cijevi za spajanje sa punilicom. • Konstrukcija je montirana na 4 kotača • Multifunkcionalni display • Radna podloga sa valjcima • Podtlačni venturi ventil • Injekcija dušika na kraju punjenja • Elektronski brojač litara • Ulaz garola 40 TEHNIČKI PODACI Maksimalan kapacitet: 54hl Napon 220 V monofazna Tlak zraka: 6 bara Potrošnja zraka: 0,25 mc/h Tlak dušika: 0,5 bara Potrošnja dušika: 0,2 mc/h Cjena na upit. Video rada punilice.
    Detalji
  • Flotacijom dolazimo do brzog bistrenje mošta gdje se uklanjaju polifenoli i time omogučavamo pokretanje čiste fermentacije. Proizveden od inoxa AISI 304. Tehnički podaci:
    • snaga:      7,5 kW
    • napon:     400V 50Hz
    • težina:      105 kg
    • dimenzije:  1200x530x985 mm
    • nosač s kotačima
    • kapacitet : max. 220 hl/h
    • pritisak:    max 5 bar
    • potrošnja dušika: 5-25 l/min
    • priključak: 50mm
    • mikro-metrični ventil
    Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Cijena na upit. Pogledaj pdf
    Detalji
  • Flotacijom dolazimo do brzog bistrenje mošta gdje se uklanjaju polifenoli i time omogučavamo pokretanje čiste fermentacije. Proizveden od inoxa AISI 304. Tehnički podaci:
    • snaga:      4,0 kW
    • napon:     400V 50Hz
    • težina:      71 kg
    • dimenzije:  1100x515x985 mm
    • nosač s kotačima
    • kapacitet : max. 120 hl/h
    • pritisak:    max 5 bar
    • potrošnja dušika: 5-15 l/min
    • priključak: 50mm
    Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Cijena na upit. Pogledaj pdf
    Detalji
    • Volumen: 620 litara
    • Promijer: Ø 797
    • Visina H: 1800 mm
    • Visina H1: 1250 mm
    • Visina H2: 300 mm
    • Ventil V1: 1/2
    • Ventil V2: 3/4
    Osnovna oprema
    • gornja vrata: 200 mm
    • pipa na čistom ispustu
    •  ventil na totalnom ispustu
    •  podnica konusna ekcentrična
    • materijal AISI304
    • kružno polirano
    •  armatura inox
    Dodatna oprema:
    •  zasun za med
    Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Cijena na upit.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    • Volumen: 520 litara
    • Promijer: Ø 730
    • Visina H: 1550 mm
    • Visina H1: 1250 mm
    • Visina H2: 300 mm
    • Ventil V1: 1/2
    • Ventil V2: 3/4
    Osnovna oprema:
    • gornja vrata: 200 mm
    • pipa na čistom ispustu
    • ventil na totalnom ispustu
    • podnica konusna ekcentrična
    • materijal AISI304
    • kružno polirano
    • armatura inox
    Dodatna oprema:
    • zasun za med
    Detalji
  • Rasprodano
    • Volumen: 400 litara
    • Promijer: Ø 637
    • Visina H: 1550 mm
    • Visina H1: 1250 mm
    • Visina H2: 300 mm
    • Ventil V1: 1/2
    • Ventil V2: 3/4
    Osnovna oprema:
    • gornja vrata: 200 mm
    •  pipa na čistom ispustu
    • ventil na totalnom ispustu
    • podnica konusna ekcentrična
    • materijal AISI304
    •  kružno polirano
    •  armatura inox
    Dodatna oprema:
    •  zasun za med
    Detalji
  • Rasprodano
    • Volumen: 320 litara
    • Promijer: Ø 637
    • Visina H: 1300 mm
    • Visina H1: 1000 mm
    • Visina H2: 300 mm
    • Ventil V1: 1/2
    • Ventil V2: 3/4
    Osnovna oprema:
    • gornja vrata: 200 mm
    • pipa na čistom ispustu
    •  ventil na totalnom ispustu
    • podnica konusna ekcentrična
    •  materijal AISI304
    •  kružno polirano
    •  armatura inox
    Dodatna oprema:
    • zasun za med
    Detalji
  • Rasprodano
    • Volumen: 200 litara
    • Promijer: Ø 510
    • Visina H: 1300 mm
    • Visina H1: 1000 mm
    • Visina H2: 300 mm
    • Ventil V1: 1/2
      Osnovna oprema:
    • gornja vrata: 200 mm
    • pipa na čistom ispustu
    •  materijal AISI304
    • kružno polirano
    •  armatura inox
    Detalji
  • Rasprodano
    • Volumen: 400 litara
    • Promijer: Ø 637
    • Visina H: 1515 mm
    • Visina H1: 1235 mm
    • Visina H2: 280 mm
    • Ventil V1: 3/8
    • Ventil V2: 1/2
    • Ventil V3: 3/4
      Osnovna oprema:
    • prašinski poklopac
    • - plutajući poklopac
    • probna pipa
    • pipa na čistom ispustu
    • ventil na totalnom ispustu
    • podnica konusna ekscentrična
    •  materijal AISI304
    • kružno polirano
    •  armatura inox
    Detalji
    • Volumen: 1000 litara
    • Cisterna se prodaje kao rabljena.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Hidropreša namijenjena za prešanje grožđa i voća pomoću pritiska vode iz vodovoda. Kapacitet preše 160 litara. Dimenzija preše: 900x900x1300 mm Dimenzija cilindra: 540x700 mm Pritisak: 3 bar Težina: 70 kg Proizvedena od inox AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Cjena na upit. Pogledaj pdf
    Detalji
  • Hidropreša namijenjena za prešanje grožđa i voća pomoću pritiska vode iz vodovoda. Kapacitet preše 80 litara. Dimenzija preše: 700x700x1150 mm Dimenzija cilindra: 490x580 mm Pritisak: 3 bar Težina: 60 kg Proizvedena od inox AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Pogledaj pdf
    Detalji
  • Hidropreša namijenjena za prešanje grožđa i voća pomoću pritiska vode iz vodovoda. Kapacitet preše 80 litara. Dimenzija preše: 700x700x1150 mm Dimenzija cilindra: 490x580 mm Pritisak: 3 bar Težina: 36 kg Proizvedena od inox AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Pogledaj pdf
    Detalji
  • Hidropreša namijenjena za prešanje grožđa i voća pomoću pritiska vode iz vodovoda. Kapacitet preše 80 litara. Dimenzija preše: 700x700x1150 mm Dimenzija cilindra: 490x580 mm Pritisak: 3 bar Težina: 36 kg Proizvedena od aluminija (Al). Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Pogledaj pdf
    Detalji
  • Vibracioni stol za doziranje grožđa  Zambelli VT13 Pozicioniran ispred vibracionog stola za selekciju grožđa. Širina stola 600 mm. Dužina stola 1300 mm. Stol koncipiran za brzo i efikasno pranje svih njegovih dijelova. Sakupljač ocijeđevine. Motor 400V 50Hz. Proizvedena od inoxa AISI 304.   Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke
    Detalji
  • Vibracioni stol za selekciju grožđa i odstranjivanje nečistoća u grožđu Zambelli TSC3 Pogodan za brzo i efikasno odstranivanje stranih tijela i nečistoća u grožđu (insekti,kamenčići,zemlja, Širina stola 800 mm. Dužina stola 3000 mm. Stol koncipiran za brzo i efikasno pranje svih njegovih dijelova. Sakupljač ocijeđevine. Nosač stola na kotačima sa kočnicom. Motor 400V 50Hz sa INVERTEROM. Proizvedena od inoxa AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke
    Detalji
  • Variator broj okretaja trake. Širina trake 600 mm. Ukupna širina 750 mm. Dužina trake 3000 mm. Traka koncipiran za brzo i efikasno pranje svih njegovih dijelova. Visina namjestiva 1080 - 1180 mm. Bočni kanalni separator škarta. Transportna traka od PVC plastike za upotrebu u prehrambenoj industriji. Nosač trake na kotačima sa kočnicom. Motor 400V 50Hz. Proizvedena od inoxa AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke
    Detalji
  • Variator broj okretaja elevatora. Širina trake 300 mm. Dužina trake 3000 mm. Visina trake 1330 - 1990 mm. Elevator koncipiran za brzo i efikasno pranje svih njegovih dijelova. Cijevni sakupljač ocijeđene mase sa priključkom garola 50 mm. Transportna traka od PVC plastike za upotrebu u prehrambenoj industriji. Prihvatni sakupljač grožđa 1000x520mm, min. visine od poda 680mm i max. visine od poda 900mm. Nosač elevatora na kotačima sa kočnicom. Motor 400V 50Hz. Proizvedena od inoxa AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke
    Detalji
Go to Top