-
AMALGEROL ESSENCE Potpuna zaštita vaših biljaka od uzročnika stresa
- Štiti od stresa uzrokovanog vremenskim nepogodama, štetnog utjecaja kemijskih sredstava, te stresa uzrokovanog nepovoljnim karakteristikama tla
- Jača korijen i imunološki sustav
- Za sigurni prinos u svakoj situaciji
- Antioksidansi neutraliziraju molekule koje uzrokuju stres.
- Aminokiseline za aktivni oporavak oštećenih stanica
- Biljni ekstrakti jačaju imunosni sustav
- Organski K & N kao biljno hranjivo
- Biljni hormoni potiču rast korijena
- Organski ugljik aktivira život u tlu
- Alginat poboljšava zadržavanje vode
- 3 % Dušik (N)
- 3 % Kalij (K2O), topiv u vodi
- 39 % Organska tvar morske alge i proizvodi iz morskih algi, proizvodi i nusproizvodi biljnog podrijetla
- početak vlatanja (BBCH 20 - 30); druga primjena prije faze cvatnje (BBCH 61); za razgradnju biljnih ostataka: na strnište neposredno prije obrade tla/kultivacije.
- u jesen u fazi 7 - 8 listova (BBCH 17 - 18); u proljeće u fazi početka izduživanja stabljike (BBCH 30); u fazi početka formiranja cvjetnih pupoljaka do cvjetanja (BBCH 50).
- prije obrade tla/kultivacije; u fazi 4 – 8 listova (BBCH 14 - 18); za razgradnju biljnih ostataka: na strnište neposredno prije obrade tla/kultivacije.
- 3 aplikacije između početka zatvaranja redova (BBCH 30) i kraja rasta repe (BBCH 49).
- u fazi 4 lista (BBCH 14); prije cvatnje (BBCH 55).
- prije obrade tla/kultivacije; u fazi 6 – 8 listova (BBCH 16 - 18).
- prije obrade tla/kultivacije; 14 dana nakon presađivanja; ponovite 2 do 4 puta u intervalima od 10-14 dana.
- 2 primjene od faze početka razvoja listova do faze cvjetanja; 2-4 primjene od kraja cvatnje (BBCH 69) do početka dozrijevanja plodova (BBCH 81); kod tretiranja važna je dobra pokrivenost listova, po potrebi koristiti veću količinu vode.
- EC vrijednost za 0,5 % otopinu: 0,1 mS/cm. Prije uporabe sredstva obavezno pročitati uputu za uporabu.
-
Polikarbonatna (Tritan™) čaša idealna za profesionalnu degustaciju vina. Namijenjena za degustacije na otvorenom (plaže, bazeni, vrtovi). Čaša je iznimono čistih linija i vjerno odaje dojam stakla. Takav izgled omogučava tehnika puhanja kojim se dobiva tanka stijenka plastične čaše te, čvrstoća i ugodan osijećaj pri dodiru.
- Volumen: 470 ml
- Visina: 215 mm
- Širina: 89 mm
- Boja: BIJELA
- Materijal: polikarbonat (Tritan™)
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša
-
Minimalna narudžba je 10 komada gajbi za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Sve stranice i dno perforirano idealna za sušenje grožđa
- Volumen: 25 litara
- Dužina: 600 mm
- Širina: 400 mm
- Visina: 130 mm
- Težina: 0,9 kg
-
Fermivin E 73 Crvena sviježa voćna vina. Kvasac pogodan za niske temperature fermentacije koji pospješuje značajnu proizvodnju estera. Aromatskih karakteristika svježeg bobičastog i koštuničavog voća. Pogodan za sorte: Cabernet Franc, Pinot Noir, Refošk, Borgonja, Frankovka, Gamay, Syrah, Zinfandel, Zweigelt, Vranac, Hrvatica, Plavina Temperatura fermentacije: 10º - 28ºC Tolerancija na alkohol: 15%vol. Doza: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
-
Rasprodano
- Volumen: 3 litre
- Visina: 456 mm
- Širina gornja: 120 mm
- Širina pri dnu: 119 mm
- grlo unutarnje: 22 mm
- grlo vanjsko: 43 mm
- Težina: 3 kg
-
Promijer: Ø 8 mm, 10 mm, 12 mm Gustoća: 1,44 g/cm³ Tvrdoća: 64 N/mm² Vlačna čvrstoća: 75 kg/cm² Rastezljivost do kidanja: 340% Vezivo je polivinil klorid i dolazi u različitim oblicima. Općenito, PVC je vodootporan, ima dug vijek trajanja i ne zahtijeva puno održavanja. Ove izvrsne kvalitete čine PVC jedan od najčešće korištenih plastičnih masa i danas. Opća svojstva uključuju visoko temperaturnu stabilnosti, glatke površine gotovog fleksibilnosti proizvoda. Pakiranje namot od 2 kg
-
CX CASEINATO DI POTASSIO Kalijev-kazeinat visoke čistoće Sastav Kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Karakteristike CX CASEINATO DI POTASSIO je kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Poseban postupak sušenja u sprej sušarama osigurava odličnu topivost proizvoda, bez stvaranja grudica i pjene.Zahvaljujući čistoći sirovina od kojih se proizvodi. I nema bilo kakvog ispuštanja stranih mirisa i okusa u vino. Primjena CX CASEINATO DI POTASSIO, zahvaljujući svojim preventivnim i kurativnim efektima, predstavlja idealan proizvod za zaštitu vina od oksidacije. Upotreba CX CASEINATO DI POTASSIO pruža sljedeće prednosti: • Eliminiranje do 50% trovalentnog željeza, pa shodno tome zaštitu od oksidacije i loma vina- mane vina uslovljene biološkim uzrocima (oksidativnih enzima) i kemijskim uzrocima (višak spojeva željeza i fosfata) zbog čega dolazi do promjena boje vina i zamućivanja (crni lom; plavi lom; sivi lom). • Eliminiranje djela bakra; • Smanjenje sadržaja polifenolnih spojeva (katehina, proantocianidola) odgovornih za oksidaciju i kasnije opadanje boje • Opće poboljšanje organoleptičkih karakteristika; • Opće poboljšanje mirisa vina, što ovaj proizvod čini veoma prikladnim za upotrebu u pripremi osnove za šampanjizaciju. CX CASEINATO DI POTASSIO upotrebljen kod oksidiranih vina omogućuje značajno ublažavanje promjena prouzorokavanih oksidacijom i djelimično obnavljaje aromatskih karakteristika vina. Osim toga upotreba ovog sredstva u kombinaciji sa bentonitom tijekom fermentacije omogućuje dobivanje vina finijih organoleptičkih svojstava. Pošto do flokulacije dolazi isključivo pod utjecajem kiselosti, pri upotrebi CLARITO SPRAY dry-a nema opasnosti od pretjeranog vezivanja. Konačno, treba imati na umu da kalijevkazeinat ima stanovito obezbojavajuće djelovanje kod crnih vina. Pri upotrebi CX CASEINATO DI POTASSIO-a treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Upotreba Otopiti CX CASEINATO DI POTASSIO u približno 10-15 dijelova vode uz neprekidno miješanje; ostaviti da odstoji uz povremeno miješanje. Ovako pripremljenu masu dodati proizvodu koji se tretira na način da se osigura trenutno homogeniziranje u ukupnoj masi. Doziranje Od 20 do 100 g / hl za širu primijenu; od 10 do 70 g / hl za bijela vina; od 10 do 40 g / hl za crna vina. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.
-
- Unutarnji promijer: 20 mm
- Vanjski promijer:
- Cijena po metru.
FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
- Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
Fermivin MT48
Crvena vina cvijetno voćnih aroma začinskih nota.
Vino voćnih aroma crvenog voća (šljiva) i cvijetnih aroma zaokruženo sa začinskim notama.
Kvasac koji pospješuje značajnu proizvodnju glicerina.
Pogodan za sorte: Teran, Refošk, Syrah, Merlot, Primitivo, Crljenak, Plavac mali, Dingač, Babić, Dobričić, Trnjak, Barbera, Vranac
Temperatura fermentacije: 20º - 30ºC
Tolerancija na alkohol: do 15%vol.
Doza primijene: 20 - 25 g/hl
Pakiranje: 100 g, 500g
-
Fermivin PF6 Voćna i elegantna crvena vina (Pinot crni) Vino izraženih voćnih aroma, nježnih začinskih nota i mekanih tanina. Kvasac pogoduje visokoj proizvodnji polisaharida i oslobađanje aromatskih spojeva C13. Pogodan za sorte: Pinot Noir, Borgonja, Frankovka, Gamay, Portugizac, Cabernet Franc Temperatura fermentacije: 12º - 24ºC Tolerancija na alkohol: do 14%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
-
IDAI S-SYSTEM Tekuće gnojivo sa sumporom u kompleksu sa polikarboksilnom kiselinom. Sistemični učinak sumpora. Idai S-System je posebno formulirana tekuće gnojivo sa visokom količinom sumpora (32,0%) koji je u kompleksu sa polikarboksilnom kiselinom. Primjenom gnojiva S-System potiče se stvaranje jasmonične kiseline (JA) i salicilne kiseline (SA) koje značajno podižu otpornost vinove loze na pepelnicu. Prednosti u gnojidbi vinove loze:
- Visoka količina sumpora (32%) u kompleksu sa polikarboksilnom kiselinom ima izraženi sistemični učinak – brzo usvajanje i translokacija po cijeloj biljci
- Potiče sintezu jasmonične kiseline (JA) i salicilne kiseline (SA) i time podiže AKTIVNU OTPORNOST LOZE na infekciju pepelnicom
- NE ISPIRE SE KIŠOM – važan za primjenu u nepovoljnim klimatskim uvjetima (učestala kiša) • Ne ostavlja rezidue na bobicama grožđa – bez opasnosti stvaranja nepoželjnih sumpornih spojeva u vinu
- Bez stvaranja ožegotina kod primjena tijekom ljetnog perioda • Kompatibilan sa ostalim fungicidima i preparatima na bazi bakra i sumpora – BEZ KARENCE
Sastav: Sumpor (SO₃) 32% Mangan (Mn) 1% Cink (Zn) 1% pH (1% otopina) 5,8 Gustoća (kg/lit) 1,25 -
Škare LOWE 2.104 idelne su za rezidbu u vinogradima, maslinicima i voćnjacima. Škare noža u obliku nakovanja sa podesivom ručkom. Prednosti kontinuiranog podešavanja širine hvata:
- Pogodno za velike i male ruke
- Smanjen umor ruke zahvaljujući mogućnosti promjene opterećenja na ruci
- Znatno duže trajanje upotrebe noža i protunoža, zahvaljujući smanjenju trošenja uslijed podešavanja ručke
-
FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock. Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Unutarnji promijer: 50 mm
- Vanjski promijer: 59,6 mm
- Cijena po metru.
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
- Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
RasprodanoŠkare Patin 2 idelne su za rezidbu u vinogradima i maslinicima. Pouzdane: udobne za rad, lagane, čvrsta ručka izrađena od kovanog aluminija. Nož i protunož izrađeni od kaljenog čelika osiguravaju čist i precizan rez. Svi dijelovi zamjenjivi. Djelotvorne: lagano i dugoročno podešavanje reza. Ergonomske: zaštita ruku pomoću gumenog ublaživača udarca i ne kližuće presvlake Maksimalna debljina reza: 2,5 cm Težina: 209 g Dužina: 195 mm
-
IDAI URTIBASIC Preparat na bazi ekstrakta lista koprive (Urtica sp.). Visoka koncentracija ekstrakta (15 g/l) za siguran učinak protiv brojnih bolesti i štetnika poljoprivrednih kultura. Preparat URTIBASIC proizvedeno je sukladno EZ normama 834/2007 i 889/2008 te se može koristiti u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. URTIBASIC je tekući preparat na bazi ekstrakta lista koprive koji ima preventivni i kurativni fungicidni i insekticidni učinak. Preparat se nalazi u grupi preparata na bazi osnovnih tvari, sukladno EZ regulativi 1107/2009 i ima odobrenje za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. ODOBRENJE ZA UPOTREBU OSNOVNE TVARI EKSTRAKTA KOPRIVE (engleski jezik) SANTE 11809 Osnovna-tvar-ekstrakt-biljke-koprive-ENG-odobrenje-SANTE-11809 PREDNOSTI:
- Proizvod na bazi ekstrakta lista koprive sa max. koncentracijom na tržištu (15 g/l)
- Prirodni ELICITOR koji podiže otpornost biljke na biljne bolesti
- Preventivni i kurativni učinak
- Siguran učinak protiv brojnih ŠTETNIKA na poljoprivrednim kulturama
- Ekološko riješenje u suzbijanju crvenog pauka (grinje) – BEZ POJAVE REZISTENTNOSTI
- Proizvod BEZ KARENCE i BEZ REZIDUA
- Ekstrak biljke koprive (Urtica sp.): 15 g/l
- pH (otopina 1%): 10
- Specifična masa gnojiva: 1,1 kg/l
- 2 -3 l/ha (200-300 mL/100 lit. vode); folijarno
-
Profesionalna čaša za vrhunska strukturirana crvena vina. ITALESSE Kristalna čaša za vrhunska vina proizvedena je sa Xtreme resistance tehnologijom. Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja i značajno izražava skrivene olfativne mogućnosti vina. Idealna je za degustaciji vrhunska karakterna vina u kojima ćete uživati u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama tijela i skrivenim sekundarnim mirisima. Čaša je posebno dizajnirana za poboljšanje organoleptičkih i aromatskih karakteristika vina.
- Volumen: 950 ml
- Visina: 235 mm
- Širina: 126 mm
- Boja: prozirna
- Materijal: kristalno staklo
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša
-
Škare LOWE 6.104 idelne su za rezidbu u vinogradima, maslinicima i voćnjacima. Škare noža u obliku nakovanja vrhunske kvalitete. Škare LÖWE 6 posebno su zanimljive zbog visoke razine korištene tehnike. Vanjska oštrica učvršćena je samo maticom i može se brzo i jednostavno zamijeniti, bez rastavljanja škara.
- Klasični model škara za nakovanj
- Kontinuirano podesiva širina hvatanja
- Jednostavna zamjena oštrice
- Tanja rezna glava
-
RasprodanoČaša Sunlight Beach za plažu Višenamjenski čaša pogodan za vanjske prostore. Čaša od specijalne plastike policrystal SAN idealna za degustacije vina na otvorenom. Pogodan je za vanjske prostore, a pogodan je i za posluživanje dugih pića i koktela. Materijal: Policrystal SAN Boja: prozirna Visina [mm]: 210
Volumen [ml]: 330
Promjer max [mm]: 80
Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba) -
CX ALBUMINA Bistrilo visoke čistoće u mikrogranulama visoke topljivosti sa detanizirajučim djelovanjem Sastav Pasteriziran i ohlađen ovoalbumin u granulama. Karakteristike CX ALBUMINA je pasteriziran i hlađen proizvod dobiven isključivo od albumina iz svježih kokošjih jaja. CX ALBUMINA je prirodnog porijekla bez dodanih aditiva. Djeluje tako da na bilo koji naćin proteinski ne osiromašio proizvod, što jamči kvalitetu proizvoda. Prirodnost i kvaliteta proizvoda CX ALBUMINA čini ga idealnim za tretiranje vina visoke kvalitete. Ovoalbumin ima jako detanizirajuće djelovanje koje traži velike kolićine fenolnih spojeva. Zbog gore navedenog razloga primjena na bijela vina mora biti ograničen ili strogo kontroliran. Primjena Idealan proizvod jednostavnog rukovanja koje efikasno zamjenjuje tradicionalni Bordoški tretman (5 bjelanjaka jaja za svaki barrique od 225 L). CX ALBUMINA se posebno preporučuje za bistrenje crnih vina, kod finalnih tretmana kod školovanja vina. Vinu se dodaje da omekša taninske note i oksidativne mirise. CX ALBUMINA može se koristiti za smanjivanje taničnosti mladih crnih vina. Upotreba Promiješati CX ALBUMINA u 7 dijela hladne vode; za pojačanje efekta dijelovanja jaja preporuča se dodati u vodu 8g/l natrijevog klorida. Homogeniziranu smijesu dodati u vino i dobro izmiješati. Doziranje Od 5 do 15 g/hL mlada crvrna vina; Od 8 do 20 g/hL crvena vina visoke taničnosti; Od 1 do 5 g/hL za bijela i roze vina sa prijašnjom laboratoriskom analizom Napomena: u jednom jajetu nalazi se 30÷35 g tekućeg albumina Tekući albumin ima koncentraciju u odnosu na prah 1:9. Pakiranje: 500g Čuvanje: na suhom i hladnom mjestu
-
Phostrade Ca Visoka koncentracija fosfora (P) i kalcij (Ca) za crvenu boju jabuka Phostrade Ca je posebno koncentrirano tekuće gnojivo sa visokom količinom fosfora i kalcija. Phostrade Ca potiče intenzivno stvaranje crvenih pigmenata boje (antocijana) u pokožici plodova, te se intenzivno koristi u folijarnoj gnojidbi crvenih sorata jabuka (Gala, Idared i dr.), te u folijarnoj gnojidbi rajčice, jagode, lubenice, trešnje, višnje i drugih kultura. Zbog visokog sadržaja kalcija istovremeno utječe na poboljšanje kvalitete plodova i veće čvrstoće pokožice čime se spriječava pucanje plodova trešanja i breskve. Prednosti primjene gnojiva Phostrade Ca:
- Visoki sadržaj fosfora (30,7% P2O5) i kalcija (5,6% CaO), koji se brzo usvajaju i uključuju u metabolizam biljke
- Snažan učinak na sintezu pigmenata boje (antocijane) – CRVENA BOJA PLODOVA
- Gnojivo ne sadrži teške metale – 100% netoksičan za okoliš i zdravlje ljudi
- Inovativna tehnologija; dokazani učinak na brzo usvajanje hranivih elemenata
- Dokazani učinak na porast kvalitetu plodova, naročito u stresnim uvjetima (suša, visoka temperatura i sl.)
- Poboljšana kvaliteta plodova tijekom čuvanja/skladištenja zbog djelovanja kalcija
- Drvenaste kulture (jabuka, breskva, trešnja i dr.): 10 lit./ha 3-5 tretmana u razmaku od 7-14 dana, primjeniti u početnoj fazi porasta plodova te 2-3 tretmana u vrijeme pojave obojenosti pokožice plodova
- Povrće: 3-5 lit./ha u razmaku primjene od 10-14 dana u fazi rasta plodova
- Krumpir: 15 lit./ha u fazi formiranja gomolja
- Jagoda: 3-10 lit./ha od početka cvatnje u razmacima od 15 dana
- Ostale kulture: 3-5 lit./ha u razmaku primjene od 10-14 dana u fazi rasta plodova
- Dušik (N), ……………………………… 3,0% m/m (3,9% m/v)
- Fosfor (P2O5),………………………… 23,6% m/m (30,7% m/v)
- Kalcij (CaO)……………………………. 4,3% m/m (5,6% m/v)
-
RAPIDASE® EXTRA FRUIT Za brzu ekstrakcija aromatskih perkursora iz crnog grožđa. Rapidase® Extra Fruit omogućuje ciljano ekstrakciju voćnih aromatičnih prekursora iz pokožice crnog grožđa, omogućuje i smanjenje trajanja i temperature same maceracije, kojom se sprečavaju oksidativni spojevi u dugim maceracijama sa mješanjem klobuka. Doza primijene:
- 2 g na 100 kg grožđa u maceraciji
- 2,5 g na 100 kg grožđa za kratke maceracije do 3 dana
- 3 g na 100 kg grožđa za maceracije na niskoj temeraturi od 8 °C do 12 °C
-
RasprodanoRAPIDASE® CLEAR Brzo i efikasno bistrenje mošta. Doza primijene: 1 - 4 g/hl Upotreba: Dodati u mošt nakon prešanja radi bržeg i učinkovitog bistrenja. Otopiti 1:10 sa vodom, dobro promiješati, te dodati moštu.
-
Kvalitetna izrada-široki protunož Pouzdane: udobne za rad, lagane, čvrsta ručka izrađena od kovanog aluminija. Nož i protunož izrađeni od kaljenog čelika osiguravaju čist i precizan rez. Svi dijelovi zamjenjivi. Djelotvorne: lagano i dugoročno podešavanje reza. Ergonomske: zaštita ruku pomoću gumenog ublaživača udarca i ne kližuće presvlake Maksimalna debljina reza: 2,5 cm Težina: 225 g Dužina: 210 mm
-
Mikroelementi (bor i molibden) za bolju cvatnju i oplodnju (Aktivator cvatnje) VISOKA koncentracija molibdena (3% Mo) PREDNOSTI:
- Gnojivo sa visokom količinom molibdena (3,0% Mo) sa dodatkom bora (B)
- Aktivator cvatnje za drvenaste kulture (maslina, badem, vinova loza, ljeska, jabuka i dr.)
- Posebno dobar učinak u folijarnoj gnojidbi na vapnenim (karbonatnim tlima)
- Gnojivo za primjenu u intenzivnom uzgoju drvenastih kultura
- Bor (B) 1,5%
- Molibden (Mo) 3,0%
- pH (otopina 1%) 6,7
- Specifična masa gnojiva 1,25 kg/l
- 2,0 lit/ha (200 ml/100 lit. vode), folijarno
-
RasprodanoFermivin A33 Crvena kompleksna vina sa izraženom strukturom (Teran,Cabernet Sauvignon) Aromatska ravnoteža voćnih aroma, čokolade uz povećanje sadržaja polifenola. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Babić, Trnjak, Crljenak, Dingač, Plavac mali, Sangiovese, Temperatura fermentacije: 22º - 30ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/ha Pakiranje: 100 g, 500g
-
Organsko gnojivo OLIVO BIO Certificiran za ekološku proizvodnju NP 4.4 + 2 K₂O + 0,05 B + 25 C (30% org. tvari) + 6 CaO + 0,8 MgO+ 3 SO₃ + 6 HUMUSNE I FULVINSKE KISELINE
- Asimilacija dušika, fosfora u kratkom vremenskom razdoblju
- Obogačen B (borom)
- Povećava zalihu hranjivih tvari i spriječava njihovo ispiranje
- Doprinosi razvoju mikroorganizama tla
- Pospješuje mikrobiološku aktivnost koja pogodno utječe na rad korjenovog sustava
- Proizveden od goveđeg stajnjaka i fermentiran na prirodan način
• Bogat humusnim kiselinama i aminokiselinama
Idealan za gnojidbu maslina u ekološkoj proizvodnji
Pakiranje u vrećama od 25kg. Cijena na upit. Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr AGRIFUMAX® asortiman proizvoda je na tržištu već više od 30 godina, a uključuje gnojiva za svaku vrstu tla i kod najrazličitijih kulturnih potreba tradicionalne poljoprivrede te u ekološkoj poljoprivredi. Zahvaljujući visokoj fleksibilnosti u tehnološkom procesu proizvodnje mogu ostvariti ciljane formulacije, čak i za male količine da zadovolje specifične agronomske zahtjeve poljoprivrednika. Kvaliteta AGRIFUMAX® proizvoda je zajamčena proizvodnim procesom hladne fermentacije sirovog organskog gnojiva koja omogućava gotovo nepromijenjene kemijske karakteristike svake komponente u korist gotovog proizvoda visoke agronomske vrijednosti. Proizvodi dolaze u obliku peleta malog promjera (max 4 mm) i niske vlažnosti gotovih proizvoda, koji omogućavaju laku i brzu distribuciju i asimilaciju gnojiva bogatih mineralima za upotrebu u poljoprivrednim kulturama.