- Volumen: 5 litara
- Visina: 532 mm
- Širina gornja: 145 mm
- Širina pri dnu:142 mm
- grlo unutarnje: 25 mm
- grlo vanjsko: 46 mm
- Težina: 3 kg
-
Rasprodano
- Volumen: 1000 litara
- Cisterna se prodaje kao rabljena.
-
RasprodanoUravnoteženi proizvod sa antioksidativnim djelovanjem Sastav Kalijmetabisulfit (E 224) 65%, L-askorbinska kiselina (E 300) 35%. Karakteristike FLAVOUR SAVE je uravnoteženi složeni proizvod koji omogućuje da se očuvaju nepromjenjene specifične arome grožđa i da se spriječi oksidacija obojenih i aromatičnih tvari u moštu, vočnim sokovima i vinu. Askorbinska kiselina i sumpordioksid koje sadrži FLAVOUR SAVE doprinose reguliranju pH vrijednosti vina time što osiguravaju trajnu reduktivnu sredinu. Proizvod je u obliku finog praha bijele boje ,formuliran tako da zadržava nepromjenjene karakteristike s vremenom. Primjena FLAVOUR SAVE ima efikasno antioksidativno djelovanje i osigurava očuvanje tipičnih aroma grožđa. Istovremno djelovanje sastavnih elemenata ovog proizvoda omogućuje postizanje sljedećih ciljeva: - očuvanje nepromjenjenih tipičnih aroma grožđa, - smanjenje redoks potencijala, - zaštita od promjena prouzrokovanih djelovanje mikroflore. Kod vina se koristi za preventivno tretiranje u prisustvu fenola podložnih oksidaciji. Kada se dodaje vinu FLAVOUR SAVE omogućuje bolje čuvanje proizvoda u vremenu zahvaljujući tome što osigurava postizanje oksido-reduktivne ravnoteže, idealne za očuvanje aroma, svježine, voćnih aroma i tipičnosti proizvoda. Pri upotrebi FLAVOUR SAVE-a treba se pridržavati zakonskih propisa. Upotreba Dodati FLAVOUR SAVE direktno u proizvod ili rastopiti potrebnu količinu preparata u jednom djelu vina kojeg treba tretirati u odnosu 1:10 izbjegavajući u najvećoj mogućoj mjeri dodir sa kisikom, a zatim dodati masu uz dobro mješanje. Kao sredstvo za stabilizaciju vina FLAVOUR SAVE treba dodavati vinu neposredno prije flaširanja. Doziranje Od 10 do 20 g/hl. Upozorenje: 10 g/hl FLAVOUR SAVE-a povećava sadržaj sumpordioksida za 40 mg/l i sadržaj L-askorbinske kiseline za oko 7 mg/l (granična vrjednost za upotrebu suglasno zakonskoj normativi EU iznosi 150 mg/l). U slučaju voćnih sokova i drugih proizvoda treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mestu. Pažljivo zatvoriti proizvod nakon upotrebe kako bi se izbjeglo smanjenje sumpordioksida. Kategorija opasnosti Xi – IRITIRAJUĆI.
-
JABUČNA KISELINA Čista jabučna kiselina za prehrambenu industriju. UPOTREBA: Jabučna kiselina L je najrasprostanjenija kiselina u biljnom svijetu, zajedno sa vinskom i mliječnom kiselinom dozvoljena je kao sredstvo za dokiseljavanje u vinifikaciji prema zakonu na snazi. Za upotrebu u enološke svrhe. SASTAV: E296 u prahu DOZIRANJE:
- Do 150 g/h za mošt
- Do 250 g/hl za vino
-
Organsko gnojivo OLIVO BIO Certificiran za ekološku proizvodnju NP 4.4 + 2 K₂O + 0,05 B + 25 C (30% org. tvari) + 6 CaO + 0,8 MgO+ 3 SO₃ + 6 HUMUSNE I FULVINSKE KISELINE
- Asimilacija dušika, fosfora u kratkom vremenskom razdoblju
- Obogačen B (borom)
- Povećava zalihu hranjivih tvari i spriječava njihovo ispiranje
- Doprinosi razvoju mikroorganizama tla
- Pospješuje mikrobiološku aktivnost koja pogodno utječe na rad korjenovog sustava
- Proizveden od goveđeg stajnjaka i fermentiran na prirodan način
• Bogat humusnim kiselinama i aminokiselinama
Idealan za gnojidbu maslina u ekološkoj proizvodnji
Pakiranje u vrećama od 25kg. Cijena na upit. Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr AGRIFUMAX® asortiman proizvoda je na tržištu već više od 30 godina, a uključuje gnojiva za svaku vrstu tla i kod najrazličitijih kulturnih potreba tradicionalne poljoprivrede te u ekološkoj poljoprivredi. Zahvaljujući visokoj fleksibilnosti u tehnološkom procesu proizvodnje mogu ostvariti ciljane formulacije, čak i za male količine da zadovolje specifične agronomske zahtjeve poljoprivrednika. Kvaliteta AGRIFUMAX® proizvoda je zajamčena proizvodnim procesom hladne fermentacije sirovog organskog gnojiva koja omogućava gotovo nepromijenjene kemijske karakteristike svake komponente u korist gotovog proizvoda visoke agronomske vrijednosti. Proizvodi dolaze u obliku peleta malog promjera (max 4 mm) i niske vlažnosti gotovih proizvoda, koji omogućavaju laku i brzu distribuciju i asimilaciju gnojiva bogatih mineralima za upotrebu u poljoprivrednim kulturama.