CX ACIDO FUMARICO 1 kg

15.26 

CX Acido Fumarico – stabilizator za fermentaciju vina

CX Acido Fumarico je enološki dodatak na bazi fumarne kiseline. Koristi se za kontrolu i stabilizaciju fermentacije vina, sprječava rast nepoželjnih mikroorganizama i pomaže u očuvanju svježine i čistoće vina.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije Stabilizatori Antioksidansi.

Na zalihi

Šifra: 6781

CX Acido Fumarico – fumarna kiselina za fermentaciju vina i stabilizaciju

CX Acido Fumarico je profesionalni enološki proizvod koji se koristi tijekom fermentacije vina za regulaciju mikrobiološke stabilnosti. Fumarna kiselina (acido fumarico) prirodno se nalazi u voću, a u vinarstvu se koristi kao sigurno sredstvo za sprječavanje rasta bakterija i divljih kvasaca, čime pomaže u održavanju kontrolirane fermentacije i poboljšava kvalitetu konačnog vina.

Primjena fumarne kiseline posebno se preporučuje kod vina koja zahtijevaju dugotrajnu stabilnost, svježinu i aromatsku čistoću. Osim što smanjuje rizik od kvarenja, ona također pridonosi očuvanju boje i ravnoteže okusa.

Sastav: E297 Fumarna kiselina

Prednosti:

  • Sprječava razvoj nepoželjnih mikroorganizama tijekom fermentacije vina
  • Pomaže u stabilizaciji boje i očuvanju arome
  • Doprinosi čistijem i svježijem profilu vina
  • Jednostavna primjena i brzo djelovanje

Doziranje:

Preporučena količina: 30–60 g/hL (ovisno o stanju vina i tehnološkim potrebama)

Način uporabe:

Potrebnu količinu disperzirati u vodi ili vinu, a zatim dodati u masu uz dobro miješanje radi homogenizacije.

Pakiranje:  1 kg

Čuvanje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Otvorena pakiranja pažljivo zatvoriti.

Napomena:

Primjenu uskladiti s važećim zakonskim propisima.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije Stabilizatori Antioksidansi.

Težina 1 kg
Dimenzije 25 × 38 cm
Dostava ili osobno preuzimanje

Svi su proizvodi odmah dostupni

Podrška

Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode

Širok asortiman

Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji