CX TAN Q 500 g

41.50 

CX TAN Q – tanin za crna vina

CX TAN Q je enološki tanin namijenjen maceraciji crnog grožđa. Veže antocijane, poboljšava ekstrakciju boje i osigurava stabilnost vina tijekom odležavanja.

Pogledajte i ostalu ponudu tanina za vino.

Na zalihi

Šifra: 3504

CX TAN Q – maceracija vina

Tanin CX TAN Q ima sposobnost brzog vezivanja na antocijane crnog grožđa.

Koristi se u prvim fazama maceracije crnog grožđa gdje štiti slobodne antocijane na koje se veže i na taj način doprinosi očuvanju boje, stabilnosti vina i njegovom odležavanju.

Prednosti:

  • Specijaliziran tanin za maceraciju crnog grožđa
  • Stabilizira boju vina vezivanjem antocijana
  • Poboljšava dugovječnost i otpornost vina u odležavanju
  • Jednostavan za primjenu, kompatibilan s enzimima

Sastav:

Tanin dobiven kondenzacijskom ekstrakcijom iz drveta Quebracho.

Doziranje tanina za crno vino:

  • 10 – 40 g/hl tijekom maceracije crnog grožđa
  • 5 – 20 g/hl tijekom pretoka

Način uporabe:

Dodaje se izravno u masu tako da se dobro promiješa. Ako se upotrebljava zajedno s enzimom, onda ga je potrebno dodati jedan sat kasnije.

Čuvanje:

Na suhom i hladnom mjestu u originalnoj ambalaži.

Pakiranje: 500 g

Pogledajte i ostalu ponudu tanina za vino.

Težina 0.5 kg
Dimenzije 11.5 × 11.5 × 18 cm
Dostava ili osobno preuzimanje

Svi su proizvodi odmah dostupni

Podrška

Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode

Širok asortiman

Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji