Tannisol 20 gr

0.70 

Tannisol – zaštita vina od oksidacije i kvarenja

Tannisol je enološki preparat, koji štiti vino od oksidacije i mikrobioloških kvarenja.

Doziranje:

  • Mošt: 10 g/hL
  • Crna vina (preventiva): 10 g/hL
  • Bijela vina i kao kurativna mjera: 20 g/hL
  • Slatka vina: 30 g/hL

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije Enologija.

Nema na zalihi

Šifra: 6666

Tannisol – zaštita vina od oksidacije i kvarenja

Tannisol je praktičan enološki dodatak namijenjen zaštiti vina od oksidacije i bakterijskog kvarenja.

Sastav:

  • Kalij metabisulfit (E224) 95 %
  • L-askorbinska kiselina (E300) 3 %
  • Tanini 2 %

Doziranje:

  • Mošt: 10 g/hL
  • Crna vina (preventiva): 10 g/hL
  • Bijela vina i kao kurativna mjera: 20 g/hL
  • Slatka vina: 30 g/hL

Način uporabe:

Otopiti u maloj količini vode i ravnomjerno dodati u mošt ili vino.

Čuvanje:

U zatvorenoj ambalaži, na hladnom, suhom i prozračnom mjestu.

Prednosti Tannisola:

  • Štiti vino od oksidacije i mikrobioloških kvarenja
  • Pomaže u očuvanju boje, okusa i arome
  • Jednostavno doziranje zahvaljujući vrećicama od 10 g
  • Produžuje stabilnost i vijek trajanja vina
  • Pogodan za crna i bijela vina

Prodajno pakiranje: 20 g

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije Enologija.

Težina 0.02 kg
Dimenzije 13 × 11 cm
Dostava ili osobno preuzimanje

Svi su proizvodi odmah dostupni

Podrška

Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode

Širok asortiman

Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji